Bilqi Forum

Full Programlar Arşivi Full Program Arşivi.. AltForumları Kullanın

ÖDEVLERİNİZİ BULMAKTA ZORLANIYOMUSUNUZ!

SORUN ANINDA CEVAPLIYALIM.

TÜM SORULARINIZA ANINDA CEVAP VERİLECEKTİR !

Sitemize Üye Olmadan Konulara Cevap Yazabilir Ayrıca Soru Cevap Bölümüne Konu Açabilirsiniz !

XBMC Media Center 10.0

Full Programlar Arşivi

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 12-21-2010, 20:35   #1
desmond23

Üyelik tarihi: Dec 2010
Mesajlar: 321
Tecrübe Puanı: 283
Standart XBMC Media Center 10.0

Birbirinden şık ve kişiselleştirilebilir arayüzleri, Türkçe dil desteği, eklentileri, internet bağlantısı sayesinde dijital medyayla kurduğunuz yeni bağ haline gelecek XMBC video, fotoğraf, müzik dosyalarınızın en iyi şekilde yönetilmesi için geniş bir imkan sunuyor. Özellikle HTPC-Home Theater PC desteğiyle ev sinema sisteminizin yönetilmesi için iyi bir seçenek olabilecek program, pek çok kumandayla da uyumlu çalışan bir arayüze sahip.

Video, ses ve fotoğraf dosyalarınızı yönetebileceğiniz, çapraz platform altyapısıyla hazırlanan program her işletim sistemine uyumludur. Linux, OSX, Windows'un yanında Xbox sistemiyle de çalışmakta. Programın görünüşünden daha önemli olan özelliği ise hemen hemen tüm video ve ses dosyalarını çalıştırabilmesi. XMBC ZIP ve RAR gibi popüler arşiv formatlarını da direk çalıştırarak sizi arşiv çıkarma derdinden kurtarıyor. Program tüm multimedya dosyalarınızı tarayarak kapak fotoğrafları gibi detayları bularak oldukça şık arayüzünde farklı listeleme seçenekleriyle sunar. Program eklenti ve script desteğiyle de çok daha geliştirilebilir bir yapı sunuyor.

Açık kaynak altyapısıyla 50'den fazla yazılımcı tarafından geliştirilen program bu sebeple yenilikleri de yakından takip ederek sürekli geliştiriliyor. Yeni ses ve video formatları da programa hızlı bir şekilde adapte edilebiliyor.

Eğer işlevsellik kadar görselliğe de önem veriyor ve tüm multimedya belgelerinizi tek bir alandan rahatça ulaşılabilir hale getirmek istiyorsanız XMBC tüm bunları hem basit hem de ücretsiz olarak yapabilirsiniz.
desmond23 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored Links
Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Portable J.River Media Center v13.0.169 indir download PaParazi Portable Program 0 07-11-2009 11:48
Microsoft Windows Xp Media Center Edition 2005 Türkçe + English %100 Orjınal Cracked Korax Windows İşletim Sistemi 0 11-01-2008 22:09
2nd Speech Center 3.2.7.406 Yaso Araçlar 0 06-25-2008 17:40
Tv Control Center 2000 Dil Paketi 6.8.4.3 Yaso Araçlar 0 06-18-2008 12:58
Department : Call Center 1 уυѕυƒ Yabancı Dil 0 04-03-2008 19:37

Şu Anki Saat: 07:22

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Bilqi.com Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. bilqi.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler doganinternet@hotmail.com ve streetken27@gmail.com dan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde bilqi.com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş yapacaktır.