Bilqi Forum  

Geri git   Bilqi Forum > > >

ÖDEVLERİNİZİ BULMAKTA ZORLANIYOMUSUNUZ!

SORUN ANINDA CEVAPLIYALIM.

TÜM SORULARINIZA ANINDA CEVAP VERİLECEKTİR !

Sitemize Üye Olmadan Konulara Cevap Yazabilir Ayrıca Soru Cevap Bölümüne Konu Açabilirsiniz !

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler Stil
Alt 04-07-2015, 23:55   #1
Korax
Android Destek
 
Korax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Yaş: 34
Mesajlar: 21.062
Tecrübe Puanı: 1000
Korax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond repute
Korax - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart amerika vizesi amwerikada yatırım vize transferi

L-1A vizesi transfer veya E-2 yatırım vizesi: Karar alındıktan sonra, Amerika Birleşik Devletleri'nde yerleşmek için iş için, uygun vize ne soru genellikle yoktur. Iki vize hangisi iyi yolu bireysel durum bağlıdır sunuyoruz. Ne zaman L-1A vizesi, başvuran ayrıca L-1 vize uzatılamaz ve alternatif, E-2 olarak uygulanması gerektiğini bilmeniz gerekir. Ancak, bu sürece ev iş korunur gibi çok yeşil kart neden olabilir.
L-1A vizesi transferi

L-1 vizesi A yöneticileri için bir transfer vize olarak hizmet vermektedir. Temel gereksinim başvuran sonra Amerika Birleşik Devletleri'nde bir şube açtı ABD dışında bir şirkette bir genel müdür ya da yönetici olarak çalışıyor ve orada bu çalışanlara olanak tanımasıdır.

Istihdam ilişkisi şimdiden en az bir yıl olmalıdır. "Ev şirketi" aktif ve sürece L-1A vizesi çalıştığı gibi kalmalıdır. "Ev şirketi" işçileri göstermelidir.

ABD şirketi tescil ve döşenmiş olmalıdır. Bunlar ABD iş ABD'de ana şirketin üst yönetiminin bir çalışanın hareket ihtiyacını göstermek gerekir Aynı zamanda vb kiralanan ve mobilyalı ofis, banka hesabı, iş planı içerir. Bu çoğunlukla faaliyet karmaşıklığından kaynaklanıyor ve çalışanların sayısı hala ayarlanacak. Gerekli minimum yatırım var.

Ev şirket ve ABD şirketi arasında bir eleme ilişki geçmelidir. Put sadece eşit mülkiyet ilişkisi bulunmalıdır. Ne kadar L-1A vizenin olduğu ABD şirketi zaten ne kadar bağlıdır. Bu bile bir yıl, L-1A vizesi bir yıl için başlangıçta verilir ve bundan sonraki üç yıl boyunca iki defa yenilenebilir.

L-1A vize uzatma Bu vize "şeytan" olduğunu ile. Bu ABD şirketi yönetici veya yöneticiler sadece sindirilir o kadar çok çalışana sahip olması gereklidir. Çubuğu yüksek ayarlanır. Ama bu imkansız olduğu anlamına gelmez, ama o gelmek kolay değildir.

L-1A uzatma iyi ilerliyor değil ne alternatifler var mı? Genel olarak, E-2 etrafında çark edilebilir. Ayrıca önceki yıl ve boyunca yapılan tüm harcamalar, bir yatırım olarak uygulanabilir yapılabilir.

Ortak bir soru L-1A değişikliği ile yeşil karta da yol tıkalı olup olmadığıdır. Bu durum böyle değil. Sürece ev şirket kalır ve yönetici veya Amerika Birleşik Devletleri'nde bu pozisyonda çalışan yöneticiler, temel unsurları ne olursa olsun başvuru Çokuluslu Müdürü Yeşil Kart için bir E-2 veya L-1A vizesi olmadığı kalır gibi.
E-2 Yatırımcı Vizesi

E-2 yatırımcı vizesi alım en az 80.000 $ 100.000 $ bir yatırım veya bir ABD iş yeniden kurulmasını gerektirir.

Yine, ABD şirketi vize uygulamasından önce kurulmuş ve anahtar teslimi olması gerekir. Varolan bir iş satın alınırsa, satın alma sözleşmesi mevcut olmalı ve satın alma fiyatı bir hesapta bulunmaktadır. Mülkiyet transferi vize verilmesi koşulu altında olabilir. E-2 vizesi olarak, başvuranın bir "ev iş" olup olmadığının önemi yoktur. Vize 2 ila 5 yıl için verilir ve L-1A vizesi, eş ve çocuk olarak 21, içerir Bir ile yaş.

Bugüne kadar Yeşil Kart için E-2 vizesi hiçbir doğrudan yolu hala var. Yasası zaten mevcuttur, ancak bilinmeyen olup olmadığını ve eğer öyleyse, ne zaman bu konuda bir karar olacak. Iken Yani yatırımcı yeşil kart istiyor ve ev ülkede aktif bir şirket varsa, o Çokuluslu Müdürü Yeşil Kart için kendi yolunu korumak için bu korumak için tavsiye edilir, olduğunu. Bu Başvuran müdürü veya yöneticisi olarak iki farklı ülkede iki etkin şirketlerin içine girer gerektirir çünkü.
Bu makale, sadece genel bilgi içindir, özel yasal tavsiye niteliğinde değildir.

Yazar Sabine Weyergraf New York
Korax isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
Sizin Konu Yanıtlama Yetkiniz var
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz


Şu Anki Saat: 16:44


İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Bilqi.com Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. bilqi.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler doganinternet@hotmail.com ve streetken27@gmail.com dan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde bilqi.com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş yapacaktır.
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.

Android Rom

Android Oyunlar

Android samsung htc

Samsung Htc

Nokia Windows