Bilqi Forum  

Geri git   Bilqi Forum > > >

ÖDEVLERİNİZİ BULMAKTA ZORLANIYOMUSUNUZ!

SORUN ANINDA CEVAPLIYALIM.

TÜM SORULARINIZA ANINDA CEVAP VERİLECEKTİR !

Sitemize Üye Olmadan Konulara Cevap Yazabilir Ayrıca Soru Cevap Bölümüne Konu Açabilirsiniz !

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler Stil
Alt 04-25-2010, 16:58   #1
elife
 
elife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Mesajlar: 12
Tecrübe Puanı: 302
elife has much to be proud ofelife has much to be proud ofelife has much to be proud ofelife has much to be proud ofelife has much to be proud ofelife has much to be proud ofelife has much to be proud ofelife has much to be proud of
:joker: 8.sınıf ingilizce

.lütfen 8.sınıf 13 14 ünite cevapları (ingilizce)))))
elife isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-25-2010, 16:59   #2
elife
 
elife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Mesajlar: 12
Tecrübe Puanı: 302
elife has much to be proud ofelife has much to be proud ofelife has much to be proud ofelife has much to be proud ofelife has much to be proud ofelife has much to be proud ofelife has much to be proud ofelife has much to be proud of
Standart

lütfen çok acillll
elife isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-25-2010, 17:03   #3
elife
 
elife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Mesajlar: 12
Tecrübe Puanı: 302
elife has much to be proud ofelife has much to be proud ofelife has much to be proud ofelife has much to be proud ofelife has much to be proud ofelife has much to be proud ofelife has much to be proud ofelife has much to be proud of
Standart

yarına yetiştirmem gerek
elife isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-25-2010, 20:02   #4
Korax
Android Destek
 
Korax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Yaş: 34
Mesajlar: 21.062
Tecrübe Puanı: 1000
Korax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond repute
Korax - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart

1. Which of the following measures should not be done before you leave for a holiday? (Tatile gitmeden önce aşağıdaki tedbirlerden hangisi alınmamalıdır?)

A) Take the phone numbers of a neighbor or a family member (who will watch your house when you are away) in case of emergency.
B) Check all the windows and doors and make sure that all of them are closed properly.
C) Don't water your plants.
D) Turn off all the lights and electrical devices.

2. Find the correct word that completes the sentece meaningfully.(Boşluğa anlamca uygun gelen kelimeyi seçiniz.)
In summer, it's always ........................ in Turkey.

A) rainy
B) cloudy
C) snowy
D) sunny

3. If you go on a holiday in Turkey in summer, what shouln't you take with you?
(Yazın Türkiye'ye tatile giderseniz, yanınıza ne almamalısınız?)

A) swimsuits
B) coats
C) sandals
D) T-shirts

4. Complete the following statement with one of the given choices. (Aşağıdaki cümleyi verilen ifadelerden biriyle tamamlayınız.)

Terese is taking some precautions before going on a holiday. She says: I will take my books with me ...

A) in case I get bored.
B) in case I can go to a disco with my friends.
C) in case I feel ill.
D) so that I can take notes about people and places.

5. Select the correct word which completes the statement meaningfully. (Cümleyi anlamca tamamlayan kelimeyi seçiniz.)

You'd better ................. paper and glass to protect the environment.

A) clean
B) recycle
C) tear and break
D) reopen

6. Select the correct word which completes the statement meaningfully. (Cümleyi anlamca tamamlayan kelimeyi seçiniz.)

You should ................. the lights when you go out.

A) turn off
B) turn on
C) switch on
D) put off

7. Select the correct word which completes the statement meaningfully.
We will take some food .......................... we don't find any food there.

A) so that
B) and
C) but
D) in case

8. Select the correct word which completes the statement meaningfully.
Use recycled paper .................... you can sace forests.

A) in case
B) and
C) so that
D) because

9. Select the correct phrase which completes the statement meaningfully.
(Cümleyi anlamca tamamlayan ifadeyi seçiniz.)

Before going out, take an umbrella incase .............................

A) it is sunny
B) it is windy
C) it is snowy
D) it is rainy

10. Find the explanation of the word given below.
(Aşağıda verilen kelimenin anlamını bulunuz.)

Shade:

A) light or radiation in sunlight
B) slight darkness made by blocking the direct sunlight.
C) keeping someone or something safe from harm
D) avoiding the sunlightduring the middle of the day


1. c

2. d
3. b
4. a
5. c
6. a
7. d
8. c
9. d
10. b
Korax isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
Sizin Konu Yanıtlama Yetkiniz var
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
10.sınıf ingilizce workbook cevapları PaParazi İngilizce 200 07-12-2011 12:28
8. sınıf ingilizce performans ödevi mert00yaz İngilizce 4 04-19-2010 15:55
8. sınıf ingilizce workbook sf:51 hemt Siz Sorun Biz Cevaplayalim(Maximum 5-10dk) 2 03-12-2010 23:45
9.sınıf ingilizce ödevi be going to Kayıtsız Üye Siz Sorun Biz Cevaplayalim(Maximum 5-10dk) 4 12-12-2009 21:24
10.sınıf ingilizce coursebook Yaso Siz Sorun Biz Cevaplayalim(Maximum 5-10dk) 0 11-11-2009 21:12


Şu Anki Saat: 07:42


İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Bilqi.com Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. bilqi.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler doganinternet@hotmail.com ve streetken27@gmail.com dan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde bilqi.com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş yapacaktır.
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.

Android Rom

Android Oyunlar

Android samsung htc

Samsung Htc

Nokia Windows