Bilqi Forum  

Geri git   Bilqi Forum > > >

ÖDEVLERİNİZİ BULMAKTA ZORLANIYOMUSUNUZ!

SORUN ANINDA CEVAPLIYALIM.

TÜM SORULARINIZA ANINDA CEVAP VERİLECEKTİR !

Sitemize Üye Olmadan Konulara Cevap Yazabilir Ayrıca Soru Cevap Bölümüne Konu Açabilirsiniz !

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler Stil
Alt 09-27-2010, 12:58   #1
mersin
 
Üyelik tarihi: Sep 2010
Mesajlar: 34
Tecrübe Puanı: 275
mersin has much to be proud ofmersin has much to be proud ofmersin has much to be proud ofmersin has much to be proud ofmersin has much to be proud ofmersin has much to be proud ofmersin has much to be proud ofmersin has much to be proud of
:dance: 8.sınıf ingilizce çalışma kitabı full cevaplarını yazabilir misainiz

arkadaşlar lütfen 8.sınıf ingilizce çalışma kitabı aktivitelerin hepsinin cevaplarını yazabilir misiniz ? acil
mersin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-27-2010, 14:19   #2
Korax
Android Destek
 
Korax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Yaş: 34
Mesajlar: 21.062
Tecrübe Puanı: 1000
Korax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond repute
Korax - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart

belli bi istediğin ünite yada sayfa yokmu hepsini birden bulmamız imkansız
Korax isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-28-2010, 07:00   #3
mersin
 
Üyelik tarihi: Sep 2010
Mesajlar: 34
Tecrübe Puanı: 275
mersin has much to be proud ofmersin has much to be proud ofmersin has much to be proud ofmersin has much to be proud ofmersin has much to be proud ofmersin has much to be proud ofmersin has much to be proud ofmersin has much to be proud of
Standart

o zaman çalımaş kitabından sayfa 10-11 yaparsan sevinirim ayrıca ders kitabından 17-18-19 yaparr mısın
mersin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-28-2010, 08:50   #4
Korax
Android Destek
 
Korax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Yaş: 34
Mesajlar: 21.062
Tecrübe Puanı: 1000
Korax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond repute
Korax - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart

16.sayfadaki c bölümündeki verebilirim çnkü15.sayfayı yapmadık 17 yede geçmedik...
1.sıra=should________shouldn't lie
2.sıra=should give
3.sıra=should leave
4.sıra=should go
5.sıra=shouldn't talk
6.sıra=should listen
Korax isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-28-2010, 08:51   #5
Korax
Android Destek
 
Korax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Yaş: 34
Mesajlar: 21.062
Tecrübe Puanı: 1000
Korax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond repute
Korax - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart

8.Sınıf İngilizce 13.ünite soruları
1. If you have difficulty in learning a language,you should try different _________________of good language learners.

A) problems
B) guesses
C) strategies
D) titles

2. In Turkey students are afraid of speaking target language _________ they can’t improve their English.

A) because
B) so
C) but
D) and

3. Language learners should be _________ to imrove their English .They shouln’t be afraid of making mistakes.

A) brave
B) perfect
C) stressed
D) better

4. Language learning means improving the speakers’ four _____________.These are listening, speaking, reading and writing.

A) opportunities
B) strategies
C) patterns
D) skills

5. In my _____________ ,English is ea***r than Turkish.

A) opinion
B) advice
C) feel
D) believe

6. Learning vocabulary is the ___________ key to be succsessful in a target language.

A) most important
B) important
C) more important
D) unimportant

7. Watching TV and listening to music in target language _____________ your language learning

A) tells
B) improves
C) brings
D) does

8. I’m not good at communicating with ____________speakers so I should practise my English.

A) punctual
B) stingy
C) honest
D) native

9. Students should try to _________ the meanings of the new words before looking up the dictionary.

A) guess
B) read
C) write
D) know

10. Students ____________ some mistakes when they are using the target language.

A) do
B) make
C) makes
D) does

1. c
2. b
3. a
4. d
5. a
6. a
7. b
8. d
9. a
10. b
****************************************

8.Sınıf İngilizce 12.ünite soruları
1. Aşağıdakilerden hangisi bir kişinin güçlü yönünü gösterir?

A) Getting upset easily
B) Missing small details
C) Being irresponsible
D) Having communication skills

2. Aşağıdakilerden hangisi bir kişinin zayıf yönünü gösterir?

A) Being flexible
B) Being easygoing
C) Being dishonest
D) Being formal

3. ''Candidate'' kelimesinin TÜRKÇE karşılığı aşağıdakilerden hangisidir?

A) burs
B) aday
C) danışman
D) bakan

4. ''Tells the truth''kelimesinin İngilizce karşılığı aşağıdakilerden hangisidir?

A) Reliable
B) İrresponsible
C) Unsuccessful
D) Flexible

5. A:''Are you ...................of dogs? '' B:Yes,I am.Cümlesindeki noktalı yere aşağıdaki kelimelerden hangisi gelmelidir?

A) Focused
B) Terrified
C) Lack
D) Friendly

6. ''Swot'' kelimesindeki ''O'' harfinin İngilizce açılımı aşağıdakilerden hangisidir?

A) Occasion
B) Ocean
C) Opportunities
D) Occupation

7. ''Determined'' kelimesinin Türkçe karşılığı aşağıdakilerden hangisidir?

A) Çalışkan
B) Sorumlu
C) Azimli
D) Güvenilir

8. ''Customer Service'' kelimesin İngilizce karşılığı aşağıdakilerden hangisidir?

A) A person considered for a position
B) Money given to a student
C) Adviser at a school
D) A department in an organization which provides service for customers

9. ''I always try to CONCENTRATE my thoughts on the problem.'' cümlesindeki büyük harfle yazılan kelimenin Türkçe karşılığı aşağıdakilerden hangisidir?

A) düşünmek
B) Dikkatini toplamak,odaklanmak
C) Ortaya koymak
D) İfade etmek

10. ''Flexible'' kelimesi ''SWOT'' (Strenghts-Weaknesses-Opportunities-Threats) analizindeki kişisel özelliklerden hangi guruba girer?

A) Weaknesses
B) Opportunities
C) Strengths
D) Threats

1. d
2. c
3. b
4. a
5. b
6. c
7. c
8. d
9. b
10. c
************************************************** *
8.Sınıf İngilizce 10.ünite soruları

1. The weather is -------------cold----------- I don’t want to go out.

A) so/ that
B) such / that
C) too / that
D) very / that

2. The house is------------beatiful--------------- I want to live in it forever.

A) such / that
B) in front / of
C) so / that
D) very / that

3. The student is --------------- careful girl ------------ she answers all the questıons.

A) such / that
B) very / that
C) so / that
D) in front /of

4. Jane is ---------------successful --------------all her teachers admire her.

A) so / that
B) such / that
C) very / that
D) very / of

5. The film is boring . I can’t watch it.

A) The film is such boring that I can’ t watch it.
B) The film is so boring that I can’t watch it.
C) The film is very boring that I can’t watch it.
D) The film is too boring that I can’t watch it.

6. .”PROGRESS” kelimesinin anlamı aşağıdaki hangi şeçenekte verilmiştir.

A) development
B) importance
C) fundamental
D) effect

7. ”SCHOLARSHIP” kelimesinin eş anlamını bulunuz.

A) adviser’s room
B) money given to a student
C) improvement
D) counselor

8. ”Cinderella is ----------a clever girl --------- she will make the right decision.

A) such/ that
B) so /that
C) very / that
D) too / that

9. She is ---------------- beautiful --------- Steven falls in love with her.

A) much / that
B) more /that
C) so / that
D) such / that

10. My uncle is so--------------- that he can’t go to his work.

A) ugly
B) handsome
C) healhty
D) ill


1. a
2. c
3. a
4. a
5. b
6. a
7. b
8. a
9. c
10. d
Korax isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-28-2010, 08:52   #6
Korax
Android Destek
 
Korax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Yaş: 34
Mesajlar: 21.062
Tecrübe Puanı: 1000
Korax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond repute
Korax - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart

sayfa 12
B2:en baştaki kızı işaretleyeceğiz
B3:
physical appearance:
quite beatiful
tall and slim
long fair hair
green eyes

personality:
nonest
never lies
tells the truth
reliable
helpful
talkative
humorous

habits:
geting up early
taking the dog out every afternoon

C1
1.t
2.f
3.f
4.t
5.t
6.t
7.f

C2
1:trendy
2:humorous
3:talkative
4:reliable
5:selfish
&:helpful
7:honest

arkadaşlar emin değilim siz bir kontrol edin.
Korax isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-28-2010, 08:53   #7
Korax
Android Destek
 
Korax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Yaş: 34
Mesajlar: 21.062
Tecrübe Puanı: 1000
Korax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond repute
Korax - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart

ders kitabİ 13.saYfa C1 CevaP.

--------------------------------------------------------------------------------
1) T
2) F
3) F
4) T
5) T
6) T
7) F
Korax isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-28-2010, 08:53   #8
Korax
Android Destek
 
Korax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Yaş: 34
Mesajlar: 21.062
Tecrübe Puanı: 1000
Korax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond repute
Korax - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart

B2:
1.resim olacak o kutucuğu işaretle
B3:
Physical appearanca
She's beautiful, trendy, long,fair hair
Personalith:
helpful, reliable,truth,humorous,talkat ive,honest
Habits:
Gets up early,takes the dog out, does her exercises, never forgets special days.
13. sayfa
C1.
T,F,F,T,T,T,F
C2
2. boşluk : humorous
3. boşl: Talkative
4. Boşl: Reliable
5: selfish
6. helpful
7. honest
Korax isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-28-2010, 08:53   #9
Korax
Android Destek
 
Korax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Yaş: 34
Mesajlar: 21.062
Tecrübe Puanı: 1000
Korax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond repute
Korax - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart

12.sayfa

funny
rude
polite
stingy
helpful
generous
friendly

13.sayfa

he akways tells the truth

trevor is always there when you need him
Korax isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-28-2010, 12:49   #10
mersin
 
Üyelik tarihi: Sep 2010
Mesajlar: 34
Tecrübe Puanı: 275
mersin has much to be proud ofmersin has much to be proud ofmersin has much to be proud ofmersin has much to be proud ofmersin has much to be proud ofmersin has much to be proud ofmersin has much to be proud ofmersin has much to be proud of
Standart

bunlardan hangileri çalışma kitabını acaba? bana çalışmayı tek ver yeter çalışmatı ilk sayfa hariç diğerlerini
mersin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
Sizin Konu Yanıtlama Yetkiniz var
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
8 sınıf ders kitabı sayfa 147 ile 148 in cevaplarını verir misiniz?? anti Siz Sorun Biz Cevaplayalim(Maximum 5-10dk) 2 06-01-2010 17:51
8.sınıf matemtk çalışma 65-66 nın cevaplarını verirmisiniz hayal15 MaTematik 12 05-11-2010 15:29
8.sınıf İnkılap çalışma kitabı sorularının cevaplarını yazınız lütfen shadow4131 Siz Sorun Biz Cevaplayalim(Maximum 5-10dk) 2 04-23-2010 18:05
8. sınıf ingilizce çalışma kitabı improving one's looks beyzax96 Siz Sorun Biz Cevaplayalim(Maximum 5-10dk) 13 04-19-2010 08:37
8. sınıf İnkılap çalışma kitabı,İngilizce çalışma kitabı Kayıtsız Üye Siz Sorun Biz Cevaplayalim(Maximum 5-10dk) 3 02-15-2010 20:07


Şu Anki Saat: 16:34


İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Bilqi.com Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. bilqi.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler doganinternet@hotmail.com ve streetken27@gmail.com dan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde bilqi.com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş yapacaktır.
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.

Android Rom

Android Oyunlar

Android samsung htc

Samsung Htc

Nokia Windows