Bilqi Forum  

Geri git   Bilqi Forum > >

ÖDEVLERİNİZİ BULMAKTA ZORLANIYOMUSUNUZ!

SORUN ANINDA CEVAPLIYALIM.

TÜM SORULARINIZA ANINDA CEVAP VERİLECEKTİR !

Sitemize Üye Olmadan Konulara Cevap Yazabilir Ayrıca Soru Cevap Bölümüne Konu Açabilirsiniz !

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler Stil
Alt 04-14-2010, 17:21   #1
braakc
 
Üyelik tarihi: Apr 2010
Mesajlar: 10
Tecrübe Puanı: 291
braakc has much to be proud ofbraakc has much to be proud ofbraakc has much to be proud ofbraakc has much to be proud ofbraakc has much to be proud ofbraakc has much to be proud ofbraakc has much to be proud ofbraakc has much to be proud of
Thumbs up matematik

8.sınıf matematik çalışma kitabı bastan sona kadar her yer.. ama acelesi yok bu hafta içinde yazın yazabildiğiniz kadar fazla önemli deil ama bana lazım simdiden tesekkürler hadi kolay gelsin...
braakc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-14-2010, 21:53   #2
Yaso
Operator
 
Yaso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 32.967
Tecrübe Puanı: 1000
Yaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond repute
Standart

sayfa 85 1.soru
sırasıyla parantezler
1,2
4
3
3
2
1,4
1,3
2,3
3.soru
farklı yönleri=>biri dik diğeri eğik--2.seklin yan yüzleri paralelkenar ama 1.şeklinkisi dikdörtgen
benzer yönleri=>ikiside prizma ikisininde tabanı kare
sayfa 86 4.soru
dik beşgen prizma---(yanındaki de)eğik kare prizma
6.soru
d
sayfa 87 1.soru
a.108 b.84 c.90
2.soru
a.960 b.? c.1560
sayfa 88 3.soru
6
4.soru
200+40 kök 10
5.soru
540+108 kök 3
6.b
7.d
sayfa 89 1.soru
a.432 b.1296 c.1458 d.1944
2.soru
a.144 b.37,5 c.192
sayfa 90 3.soru
3/2
4.soru
13920
5.soru
d
6.soru
a
sayfa 91 kendimizi deneyelim cvpları
1-a
2-b
3-b
4-d
5-c
6-b
7-d
8-b
__________________



Tüm bölümlerimize yetkili alımları başlamıştır başvurmak için aşağıdaki linke tıklayınız


Yaso isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-14-2010, 21:53   #3
Yaso
Operator
 
Yaso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 32.967
Tecrübe Puanı: 1000
Yaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond repute
Standart

sayfa 53-54
1)b
2)d
3)b
4)c
5)b
6)c
7)a
8)b
9)b
10)b
11)c
12)a
13)b
14)d
15)b
16)c
__________________



Tüm bölümlerimize yetkili alımları başlamıştır başvurmak için aşağıdaki linke tıklayınız


Yaso isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-14-2010, 21:53   #4
Yaso
Operator
 
Yaso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 32.967
Tecrübe Puanı: 1000
Yaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond repute
Standart

sf 63 1/ A) 2x+1.x+1
B) 2+y.x+2
C) y+3.y+1
Ç) y+1.x+1
D) y+2.y+3
E) 2x.y+1
3/ A) X+1
B)X+8.X
C)X-2
Ç)4Y+12 BUNDAN PEK EMİN DEĞİLİM
__________________



Tüm bölümlerimize yetkili alımları başlamıştır başvurmak için aşağıdaki linke tıklayınız


Yaso isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-14-2010, 21:53   #5
Yaso
Operator
 
Yaso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 32.967
Tecrübe Puanı: 1000
Yaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond repute
Standart

sayfa:60
1)denklem
denklem
özdeşlik
özdeşlik
denklem

2)D
D
Y
D
Y
Y

3)D,Ö,D.Ö

4)B
5)D
6)D
__________________



Tüm bölümlerimize yetkili alımları başlamıştır başvurmak için aşağıdaki linke tıklayınız


Yaso isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-14-2010, 21:53   #6
Yaso
Operator
 
Yaso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 32.967
Tecrübe Puanı: 1000
Yaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond repute
Standart

sf 58 6:a)ortak fark 2
b)-7
c)4
7:a)2
b)1/4
c)x-1
__________________



Tüm bölümlerimize yetkili alımları başlamıştır başvurmak için aşağıdaki linke tıklayınız


Yaso isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-14-2010, 21:54   #7
Yaso
Operator
 
Yaso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 32.967
Tecrübe Puanı: 1000
Yaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond repute
Standart

sayfa58:
6.soru a)ortak farkı 2
b) ortak farkı -7
c) ortak farkı -4
sayfa60: 2 etkinlik d,y,d,y,y,d
3.etkinlik: d,ö,ö,d 4,5,6 etkinlikler: b,c,c,
61sayfa: 4.etkinlik:B bukadar digerlerinide bizde yapmadık
__________________



Tüm bölümlerimize yetkili alımları başlamıştır başvurmak için aşağıdaki linke tıklayınız


Yaso isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-14-2010, 21:54   #8
Yaso
Operator
 
Yaso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 32.967
Tecrübe Puanı: 1000
Yaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond repute
Standart


65 i biraz yaptım umarım doğrudur
not:şu işaretler bölme işareti oluyo ona göre

1.)
a. 10x/7
b. 2x/7
c. 5x/7
ç. 9x/6
d. 6a/10
e. 3a/5
f. 6x/10
g. 4b/9

2.)
a. 13x/12
b. 9x/250
c. 67x/72
ç.6x/10
*d,e,f,g yi yapmadım XD*
3.)
a. 5x/6
b. 6/x

*bu kadar yaptım o.o*






alıntı
__________________



Tüm bölümlerimize yetkili alımları başlamıştır başvurmak için aşağıdaki linke tıklayınız


Yaso isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
Sizin Konu Yanıtlama Yetkiniz var
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
matematik Kayıtsız Üye Siz Sorun Biz Cevaplayalim(Maximum 5-10dk) 0 02-15-2010 14:47
Matematik ile ilgili karikatürler matematik karikatürleri Yaso Komik Karikatürler 1 01-01-2010 17:38
Matematik öss geometri ve matematik konuları Yaso MaTematik 1 10-28-2009 09:43
Matematik matematik karmaşık sayılar soruları Yaso GeoMetri 0 10-27-2009 20:59
Modern Matematik Çağı Modern Matematik Çağı Kümeler kuramının, dolayısıyla modern ma Korax MaTematik 1 10-10-2009 05:12


Şu Anki Saat: 14:24


İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Bilqi.com Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. bilqi.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler doganinternet@hotmail.com ve streetken27@gmail.com dan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde bilqi.com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş yapacaktır.
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.

Android Rom

Android Oyunlar

Android samsung htc

Samsung Htc

Nokia Windows