Bilqi Forum  

Geri git   Bilqi Forum > > >

ÖDEVLERİNİZİ BULMAKTA ZORLANIYOMUSUNUZ!

SORUN ANINDA CEVAPLIYALIM.

TÜM SORULARINIZA ANINDA CEVAP VERİLECEKTİR !

Sitemize Üye Olmadan Konulara Cevap Yazabilir Ayrıca Soru Cevap Bölümüne Konu Açabilirsiniz !

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler Stil
Alt 03-16-2008, 07:47   #1
ahmetanriverdi
 
ahmetanriverdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 427
Tecrübe Puanı: 399
ahmetanriverdi has a reputation beyond reputeahmetanriverdi has a reputation beyond reputeahmetanriverdi has a reputation beyond reputeahmetanriverdi has a reputation beyond reputeahmetanriverdi has a reputation beyond reputeahmetanriverdi has a reputation beyond reputeahmetanriverdi has a reputation beyond reputeahmetanriverdi has a reputation beyond reputeahmetanriverdi has a reputation beyond reputeahmetanriverdi has a reputation beyond reputeahmetanriverdi has a reputation beyond repute
Standart nuri sesigüzel

Nuri Sesigüzel (d. 1943 - Birecik) Gerçek adı Nuri Kaçtaş, Ses sanatçısı, sinema oyuncusu.
13 yaşında çok sevdiği Halk müziğine gönül verdi. 14 yaşında saz çalmaya başladı. 1961'de İstanbul Radyosunun açmış olduğu sınavları kazandı ve Radyo sanatçısı olarak profesyonel sanat hayatına baladı. Plak şirketlerinin ilgisini çekince, 300'ü aşkın plak doldurdu. 1963'te sinemaya başladı. Seks filmleri furyasına kadar çeşitli filmlerde rol aldı.

Bir "45'lik" plağının kapağında Nuri Sesigüzel



Filmografisi
  • Bir Yiğit Gurbete Gitse 1977
  • Deli Deli Tepeli 1975
  • Bahtı Kara Yarim 1975
  • Başa Gelen Çekilir 1974
  • Züleyha 1973
  • Günahımı Çekeceksin 1970
  • Kaderin Oyunu 1970
  • Ham Meyva 1970
  • Bir Aşk Türküsü 1969
  • Dost Hançeri 1969
  • Gelin Ayşem 1969
  • Kendi Düşen Ağlamaz 1969
  • Mahallenin Namusu 1969
  • Mezarımı Taştan Oyun 1969
  • Tütüncü Kız Emine 1969
  • Vatan Borcu 1969
  • Gül Ayşe 1969
  • Kara Sevda 1968
  • Yayla Kartalı 1968
  • Kara Yazım 1968
  • Yaşamak Haram Oldu 1968
  • Mezarım Mermerden Olsun 1968
  • Acı Türkü 1967
  • Garipler Sokağı 1967
  • Acı Tutku 1967
  • Aşkınla Divaneyim 1967
  • Seher Vakti 1966
  • Kara Tren 1966
  • Fabrikanın Şoförü 1966
  • Geceler Yarim Oldu 1966
  • Kartal Yavrusu Hamido 1966
  • Burçak Tarlası 1966
  • Ağlayan Gözler 1965
  • Fabrikanın Gülü 1964
  • Kara Yılan 1953
ahmetanriverdi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-08-2013, 14:01   #2
cemalts
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 3
Tecrübe Puanı: 0
cemalts has much to be proud ofcemalts has much to be proud ofcemalts has much to be proud ofcemalts has much to be proud ofcemalts has much to be proud ofcemalts has much to be proud ofcemalts has much to be proud ofcemalts has much to be proud of
Standart

çok teşekkür
cemalts isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
Sizin Konu Yanıtlama Yetkiniz var
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
♪♪Nuri Alço Cofting♪♪ Nuri Alço Abimizin Filmlerindeki Jenerik Müziği PHoeNiX Wallpaper,Logo,Melodi,Tema 5 08-26-2008 11:19
Mehmet Nuri Yamut Yaso Asker ve Siyasetçiler 0 06-19-2008 14:55
Çalıkuşu-Reşat Nuri Güntekin Yaso Kitap Özetleri 0 03-11-2008 16:00
Reşat Nuri Güntekin - Acımak LeGoLaS Kitap Özetleri 0 03-10-2008 18:16
Reşat Nuri Güntekin Yaso Türk Dili ve Edebiyat 0 02-20-2008 15:03


Şu Anki Saat: 02:32


İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Bilqi.com Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. bilqi.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler doganinternet@hotmail.com ve streetken27@gmail.com dan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde bilqi.com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş yapacaktır.
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.

Android Rom

Android Oyunlar

Android samsung htc

Samsung Htc

Nokia Windows