Bilqi Forum  

Geri git   Bilqi Forum > > >

ÖDEVLERİNİZİ BULMAKTA ZORLANIYOMUSUNUZ!

SORUN ANINDA CEVAPLIYALIM.

TÜM SORULARINIZA ANINDA CEVAP VERİLECEKTİR !

Sitemize Üye Olmadan Konulara Cevap Yazabilir Ayrıca Soru Cevap Bölümüne Konu Açabilirsiniz !

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler Stil
Alt 05-02-2015, 11:38   #1
Yaso
Operator
 
Yaso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 32.967
Tecrübe Puanı: 1000
Yaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond repute
Standart Rober hatemo nun hayatı yaşam öyküsü

"Esmer" adlı ilk albümünü 1997 yayınladı. "Sen Farklısın" adlı ikinci albümünü 1998 yılında, "Azılı Bela" adlı üçüncü albümünü ise 2001 yılının Şubat ayında yayınladıktan sonra müziğe iki yıl ara verdi. 2003 yılının Mart ayında "Aşksız Prens" isimli dördüncü stüdyo albümünü piyasaya sürdü. En çok ses getiren albümü olarak adlandırılabilecek olan "Sihirli Değnek" adlı beşinci albümünü 22 Aralık 2006 günü Avrupa Müzik etiketiyle yayınladı ve bu albümden üç video klip çekti. Özellikle orijinali bir Yunan bestesi olan "Senden Çok Var" ile bir Arap şarkısından uyarlanan "Beyaz Ve Sen" radyolarda ön plana çıkmayı başardı.
Diskografi

Albümleri

  • Esmer - 1997
  • Sen Farklısın - 1998
  • Azılı Bela - 2001
  • Aşksız Prens - 2003
  • Sihirli Değnek - 2006
  • Mahrum - 2010
  • Pabucumun Dünyası - 2014
Video klipleri

  • Esmer
  • Gurur
  • Tanrım
  • Çiçegim
  • Bensiz Ölmek Yoktu
  • Aşkın Kanunu
  • Azılı Bela
  • Aşksız Prens
  • Senden Çok Var
  • Beyaz Ve Sen
  • Yan Bahçe
  • Mahrum
  • Hurra
  • Pabucumun Dünyası ( 2014 )
__________________



Tüm bölümlerimize yetkili alımları başlamıştır başvurmak için aşağıdaki linke tıklayınız


Yaso isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
Sizin Konu Yanıtlama Yetkiniz var
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Antalya Gece Hayatı Nasıldır Korax Fotoğraflarla Türkiye 2 04-01-2015 11:37
İbni Haldun ( 29.04.1328)- (23.11.1403) hayatı biyografisi Fearleon Biyografiler 0 02-25-2015 16:51
Fikret Türkmen hayatı biyografisi Fearleon Biyografiler 0 02-25-2015 16:35
Erol Ülgen hayatı biyografisi Fearleon Biyografiler 0 02-25-2015 16:29
Ali Birinci ( 25.08.1947) hayatı biyografisi Fearleon Biyografiler 0 02-21-2015 19:39


Şu Anki Saat: 22:48


İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Bilqi.com Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. bilqi.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler doganinternet@hotmail.com ve streetken27@gmail.com dan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde bilqi.com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş yapacaktır.
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.

Android Rom

Android Oyunlar

Android samsung htc

Samsung Htc

Nokia Windows