Bilqi Forum  

Geri git   Bilqi Forum > > >

ÖDEVLERİNİZİ BULMAKTA ZORLANIYOMUSUNUZ!

SORUN ANINDA CEVAPLIYALIM.

TÜM SORULARINIZA ANINDA CEVAP VERİLECEKTİR !

Sitemize Üye Olmadan Konulara Cevap Yazabilir Ayrıca Soru Cevap Bölümüne Konu Açabilirsiniz !

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler Stil
Alt 10-24-2008, 15:30   #1
Yaso
Operator
 
Yaso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 32.967
Tecrübe Puanı: 1000
Yaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond repute
Standart Muzaffer Tema Sanatçı

Muzaffer Tema




Muzaffer Tema (d. 1919 - İstanbul) Sinema sanatçısı.
İstanbul Belediye Konservatuarı'ndan mezun olan sanatçı; Ankara Devlet Konservatuarı ve Cumhurbaşkanlığı Filarmoni Orkestrası'nda görev yaptı. 1949'da sinemada ilk oyununu oynayıp, profesyonel oldu. 1959 yılında bir süreliğine Amerika'ya gidip döndü. Sinemada yeni yüzlerin ortaya çıkmasıyla karakter rollerinde yer almaya başlayan 50'li yılların popüler oyuncusu, iki evlilik yaptı. Son zamanlarda reklam filmlerinde rol aldı. Sinema yaşamında dört filmde de yapımcı oldu.

Filmografisi
  • Islak Sokak - 1987
  • Silaha Yeminliydim - 1987
  • Vazife Uğruna - 1986
  • Attenti ragazzi... chi rompe paga - 1976
  • Bir Araya Gelemeyiz - 1975
  • Macera Yolu - 1974
  • Avanta Yok - 1974
  • Domatesler Ve Silahlar - 1974
  • Balıkçı Osman - 1973
  • Çocuğumu İstiyorum - 1973
  • Yaban - 1973
  • Aşk Fırtınası - 1972
  • Yılmayan Şeytan - 1972
  • Sevgili Hocam - 1972
  • Kırık Merdiven - 1972
  • İlk Aşk - 1972
  • Tövbekar - 1972
  • Vurguncular - 1971
  • Sevmek Ve Ölmek Zamanı - 1971
  • Zagor Kara Bela - 1971
  • Kara Korsanın Hazineleri - 1971
  • Solan Bir Yaprak Gibi - 1971
  • Sevenler Kavuşurmuş - 1971
  • Afacan Küçük Serseri - 1971
  • Gençliğin Rüyası - 1971
  • Mavi Boncuk Lassi - 1971
  • Asrın Kadını - 1971
  • Mahşere Kadar - 1971
  • Maskeli Şeytan - 1970
  • Kara Dutum - 1970
  • Dört Kabadayı - 1970
  • Yaban Gülü - 1970
  • Aşk Hırsızı - 1970
  • Şeytan Kayaları - 1970
  • Bir Aşk Türküsü - 1969
  • Izdırap Şarkısı - 1969
  • Uykusuz Geceler - 1969
  • Kirli Yüzlü Melek - 1969
  • Sabırtaşı - 1969
  • Sevdiğim Adam - 1969
  • Ana Yüreği - 1969
  • Ayrı Dünyalar - 1969
  • Ana Mezarı - 1969
  • Buruk Acı - 1969
  • Damga - 1969
  • Seninle Düştüm Dile - 1969
  • Bozkırlar Şahini - 1968
  • Dünyanın En Güzel Kadını - 1968
  • İngiliz Kemal - 1968
  • Hicran Gecesi - 1968
  • Mafia Ölüm Saçıyor - 1968
  • Karanlık Yollar - 1968
  • İngiliz Kemalin Oğlu - 1968
  • İftira - 1968
  • İstanbul Kaldırımları - 1968
  • Altın Avcıları - 1968
  • Acı İnanç - 1968
  • Yakılacak Kitap - 1968
  • Son Hatıra - 1968
  • Kahveci Güzeli - 1968
  • Kezban - 1968
  • Ağlayan Kadın - 1967
  • Alpaslan'ın Fedaisi Alpago 1967
  • Kara Duvaklı Gelin - 1967
  • Kelepçeli Melek - 1967
  • Killing İstanbul'da - 1967
  • Tapılacak Kadın - 1967
  • Kader Bağı - 1967
  • Ringo Kid - 1967
  • Evlat Uğruna - 1967
  • Dokuzuncu Hariciye Koğuşu - 1967
  • Hacı Murat - 1967
  • Düşman Aşıklar - 1967
  • Korkunç Yumruk - 1967
  • Killing Uçan Adam'a Karşı - 1967
  • Kadın Avcılar - 1966
  • Allahaısmarladık - 1966
  • Allaha Ismarladık - 1966
  • Kaderin Cilvesi - 1966
  • Milyonerin Kızı - 1966
  • Yarın Ağlayacağım - 1966
  • Meleklerin İntikamı - 1966
  • Kumsalda Üç Kadın - 1966
  • Korkunç Arzu - 1966
  • O Kadın - 1966
  • Posta Güvercini - 1965
  • Şehvetin Esiriyiz - 1965
  • Güneşe Giden Yol - 1965
  • Seven Kadın Unutmaz - 1965
  • Hırsız - 1965
  • Korkunç İntikam - 1965
  • Canım Sana Feda - 1965
  • Hayatımın Kadını -1965
  • Dudaktan Kalbe - 1965
  • On Korkusuz Kadın - 1965
  • Dağ Çiçeği - 1965
  • Melek Yüzlü Caniler - 1965
  • Kırbaç Yarası - 1965
  • Onyedinci Yolcu - 1965
  • Fakir Gencin Romanı - 1965
  • Oğlum Oğlum - 1965
  • Severek Ölenler - 1965
  • Kader Kapıyı Çaldı - 1964
  • Ankara'ya Üç Bilet - 1964
  • Çanakkale Aslanları - 1964
  • Baba Hasreti - 1964
  • Altın Kelepçe - 1964
  • Sekiz Kuruş - 1964
  • Aşka Tövbe - 1963
  • Gönül Ferman Dinlemez - 1962
  • Mağrur Kadın - 1962
  • Vahşi Kedi - 1961
  • Yumurcak - 1961
  • Özleyiş - 1961
  • Kırık Kalpler - 1960
  • Twelve to the Moon - 1960
  • Aşk Rüyası - 1959
  • Gönül Kimi Severse - 1959
  • A Certain Smile - 1958
  • Beş Hasta Var - 1956
  • Dişi Yılan - 1956
  • Aşk ve Ölüm - 1955
  • Kadın Severse - 1955
  • Kızımla Beraber Ağladık - 1955
  • Ölüm Korkusu - 1955
  • Son Baskın - 1954
  • Öldüren Sır - 1954
  • Aşk Izdırabtır - 1953
  • İstanbul Canavarı - 1953
  • Hıçkırık - 1953
  • Kanun Namına - 1952
  • İngiliz Kemal Lawrence'e Karşı - 1952
  • Memiş ile İbiş Anaforcular Kralı - 1952
  • Onu Ben Öldürdüm - 1952
  • Günahını Ödeyen Adam - 1952
  • Dudaktan Kalbe - 1951
  • İstanbul Kan Ağlarken - 1951
  • Seni Unutmadım - 1951
  • Parmaksız Salih - 1950
  • Fato / Ya İstiklal Ya Ölüm - 1949
  • Çığlık - 1949
  • Uçuruma Doğru - 1949
__________________



Tüm bölümlerimize yetkili alımları başlamıştır başvurmak için aşağıdaki linke tıklayınız


Yaso isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
Sizin Konu Yanıtlama Yetkiniz var
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sanatçı Ahmet Sezgin vefat etti Yaso Kültür ve Sanat 0 08-11-2008 01:52
Mystic_jade Guzel Bİ Tema, 4+4 luk tema hepsi nerdese icinde Korax Smf (Arşiv) 0 03-24-2008 11:46
Bülent Ersoy, Güneydoğu'da en sevilen sanatçı Korax Yurttan Haberler 0 03-03-2008 11:12
Design Studyo Tema çok güzel bir tema Yaso Templates 0 02-28-2008 14:49
Muzaffer Kılıç PDT LeGoLaS Asker ve Siyasetçiler 0 02-25-2008 15:57


Şu Anki Saat: 02:35


İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Bilqi.com Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. bilqi.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler doganinternet@hotmail.com ve streetken27@gmail.com dan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde bilqi.com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş yapacaktır.
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.

Android Rom

Android Oyunlar

Android samsung htc

Samsung Htc

Nokia Windows