Bilqi Forum  

Geri git   Bilqi Forum > >

Siz Sorun Biz Cevaplayalim(Maximum 5-10dk)

ÖDEVLERİNİZİ BULMAKTA ZORLANIYOMUSUNUZ!

SORUN ANINDA CEVAPLIYALIM.

TÜM SORULARINIZA ANINDA CEVAP VERİLECEKTİR !

Sitemize Üye Olmadan Konulara Cevap Yazabilir Ayrıca Soru Cevap Bölümüne Konu Açabilirsiniz !

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler Stil
Alt 03-01-2010, 16:33   #1
rabbit
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Mesajlar: 31
Tecrübe Puanı: 301
rabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud of
Question ingilizce çalışma kitabı

arkadaşlar ingilizce çalışma kitabında 9. ünüteyi yapabilirseniz çok sevinirim
ayrıca biraz çabuk olsa iyi olur
rabbit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2010, 16:54   #2
rabbit
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Mesajlar: 31
Tecrübe Puanı: 301
rabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud of
Standart

arkadaslar 5 10 dk diosunuz lütfen biraz çabuk olsanız
çok ihtiyacım var
rabbit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2010, 17:01   #3
Korax
Android Destek
 
Korax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Yaş: 34
Mesajlar: 21.062
Tecrübe Puanı: 1000
Korax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond reputeKorax has a reputation beyond repute
Korax - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart

kaçıncı sınıf neden belirtmiyosun
Korax isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2010, 17:12   #4
rabbit
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Mesajlar: 31
Tecrübe Puanı: 301
rabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud of
Standart

8. sınıf olacak
rabbit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2010, 17:46   #5
Yaso
Operator
 
Yaso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 32.967
Tecrübe Puanı: 1000
Yaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond repute
Standart

9.ünite 42
A) NUMARALARINI SÖYLÜYORUM PARANTEZLİ OLAN YERLERE SIRAYLA BU NUMRALARI YAZ
(4)
(5)
(6)
(1)
(2)
(9)
(3)
(7)
(10)
(8)
__________________



Tüm bölümlerimize yetkili alımları başlamıştır başvurmak için aşağıdaki linke tıklayınız


Yaso isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2010, 17:47   #6
Yaso
Operator
 
Yaso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 32.967
Tecrübe Puanı: 1000
Yaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond repute
Standart

sy 41
1.since
2.for
3.since
4.since
5.for

sy 42
1.true
2.true
3.true
4.false
__________________



Tüm bölümlerimize yetkili alımları başlamıştır başvurmak için aşağıdaki linke tıklayınız


Yaso isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2010, 17:47   #7
Yaso
Operator
 
Yaso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 32.967
Tecrübe Puanı: 1000
Yaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond repute
Standart

9.Ünİte sayfa 42
b)been
have
have you joİned
i am
are
wİll be
are
readİng
how long
sİnce
bİr teŞekkÜr yeter=)
__________________



Tüm bölümlerimize yetkili alımları başlamıştır başvurmak için aşağıdaki linke tıklayınız


Yaso isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2010, 18:11   #8
rabbit
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Mesajlar: 31
Tecrübe Puanı: 301
rabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud of
Standart

çok teşekkürler ama bn sayfa 42de ne demek istediğini anlayamadım
rabbit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2010, 18:14   #9
rabbit
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Mesajlar: 31
Tecrübe Puanı: 301
rabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud ofrabbit has much to be proud of
Standart

birde sayfa 44 ve 45 46'yı cevaplarsan çok iyi olur
9. ünüte onlardan oluşuyoda o yüsden
rabbit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2010, 21:49   #10
Yaso
Operator
 
Yaso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 32.967
Tecrübe Puanı: 1000
Yaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond reputeYaso has a reputation beyond repute
Standart

8. Sınıf ingilizce 9. ünite yazili sorulari ve cevaplari 1. How ______ have you studied Maths?

A) tall
B) far
C) long
D) many

2. I have lived in Bodrum ______I was born.

A) for
B) before
C) from
D) since

3. They have argued ______ two hours.

A) already
B) just
C) yet
D) for

4. What is a philosopher interested ______?

A) at
B) in
C) on
D) by

5. I haven't seen her for a long ______.

A) time
B) year
C) minute
D) hour

6. She ______ driven the car for me.

A) have
B) is
C) has
D) did

7. We have studied English since ______.

A) three days
B) we came home
C) six weeks
D) two hours

8. I haven't met with him ______ year.

A) last
B) next
C) this
D) since

9. Sam and Julie have been ______ Antalya for two weeks.

A) at
B) on
C) by
D) in

10. The bus has ______ gone.

A) yet
B) just
C) since
D) for





Cevaplar: cevaplari gormek icin uye olup uyeliginizi onaylayip yorum yazmaniz gerekmektedir.Uyeligini onaylayamayan arkadaslar ismail nickine mesaj atabilirler.
Gizli içerik

1. c
2. d
3. d
4. b
5. a
6. c
7. b
8. c
9. d
10. b
__________________



Tüm bölümlerimize yetkili alımları başlamıştır başvurmak için aşağıdaki linke tıklayınız


Yaso isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var
Sizin Konu Yanıtlama Yetkiniz var
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
8. sınıf ingilizce çalışma kitabı improving one's looks beyzax96 Siz Sorun Biz Cevaplayalim(Maximum 5-10dk) 13 04-19-2010 08:37
8. sınıf İnkılap çalışma kitabı,İngilizce çalışma kitabı Kayıtsız Üye Siz Sorun Biz Cevaplayalim(Maximum 5-10dk) 3 02-15-2010 20:07
8.Sınıf Mat. Çalışma Kitabı Çalışma 16 CEVAPLARI ! DjCedrics Siz Sorun Biz Cevaplayalim(Maximum 5-10dk) 8 01-13-2010 18:31
ingilizce çalışma kitabı Kayıtsız Üye Siz Sorun Biz Cevaplayalim(Maximum 5-10dk) 3 01-06-2010 15:48
soru fen çalışma kitabı cevapları(36 45 arası) fen çalışma kitabı sayfa:36 1.etkinli Yaso Siz Sorun Biz Cevaplayalim(Maximum 5-10dk) 0 10-23-2009 16:44


Şu Anki Saat: 23:52


İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Bilqi.com Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. bilqi.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler doganinternet@hotmail.com ve streetken27@gmail.com dan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde bilqi.com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş yapacaktır.
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.

Android Rom

Android Oyunlar

Android samsung htc

Samsung Htc

Nokia Windows