Bilqi Forum  

Geri git   Bilqi Forum > > >

ÖDEVLERİNİZİ BULMAKTA ZORLANIYOMUSUNUZ!

SORUN ANINDA CEVAPLIYALIM.

TÜM SORULARINIZA ANINDA CEVAP VERİLECEKTİR !

Sitemize Üye Olmadan Konulara Cevap Yazabilir Ayrıca Soru Cevap Bölümüne Konu Açabilirsiniz !

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler Stil
Alt 12-20-2008, 18:54   #1
уυѕυƒ
Moderator
 
уυѕυƒ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 11.000
Tecrübe Puanı: 1000
уυѕυƒ has a reputation beyond reputeуυѕυƒ has a reputation beyond reputeуυѕυƒ has a reputation beyond reputeуυѕυƒ has a reputation beyond reputeуυѕυƒ has a reputation beyond reputeуυѕυƒ has a reputation beyond reputeуυѕυƒ has a reputation beyond reputeуυѕυƒ has a reputation beyond reputeуυѕυƒ has a reputation beyond reputeуυѕυƒ has a reputation beyond reputeуυѕυƒ has a reputation beyond repute
уυѕυƒ - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart ღ ♥ ♀ ♥ Angelina Jolie ღ Fan Club ♥ ♂ ♥ ღ

ღ ♥ ♀ ♥ Angelina Jolie ღ Fan Club ♥ ♂ ♥ ღ
4 Haziran 1975, Los Angeles, ABD, tam ismi Angelina Jolie Voight olan, Oscar ödüllü aktör John Voight'un kızı olan Amerikan sinema oyuncusudur.

Lee Strasberg Tiyatro Okulunda oyunculuk eğitimi aldı. Londra, New York ve Los Angeles'da profesyonel modellik yaptı. Şu anda ünlü aktör Brad Pitt ile birlikte ve basına göre evlilik planları yapıyor. Bir çok internet sitesinde Brad Pitt- Jennifer Aniston birlikteliğini bitirdiği için anketlerde en çok nefret edilen kadın seçildi. Her ikisi de 3 yıl süren iki evlilik yaptı, 1996-1999 arasında Jonny Lee Miller ile, 2000-2003 yılları arasında da Billy Bob Thornton ile evli kaldı. Kısa süre önce Brad Pitt'ten Shiloh Nouvel adlı bir kız çocuk dünyaya getirdi.

İlginç bilgiler


* Vücudunda 12 dövme bulununan Jolie'nin, kolunda Türkçesi "Vahşi yürekli olup da kafeslerde tutulanlar için bir dua..." anlamında bir dövme bulunuyor.
* Maddox isimli Kamboçyalı, Zahara Marley isimli Etiyopyalı iki evlatlık çocuğu var. Bir deBrad Pitt'ten dünyaya getirdiği Shiloh Nouvel isimli bir kız çocuğu var.
* Ağustos 2005'te yardımlarından sonra Kamboçya Başbakanı tarafından Kamboçya vatandaşlığı kazandı.
* Girl Interrupted filminde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar`ı kazandı.
* Film başına en yüksek ücretini Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003) filminde aldı: 12 milyon USD. Lara Croft: Tomb Raider (2001) filminden ise 7 milyon USD almıştı.
* FHM, Maxim ve Stuff gibi ünlü erkek dergilerinde defacalarca Dünyanın en seksi 5 kadınından biri seçildi. Ayrıca Amerikalı anket firması Blockbuster Inc. tarafından ABD erkeklerinin cumartesi geceleri en çok birlikte olmak isteyeceği ünlüler listesinden inanılmaz bir fark atarak birinci seçildi.
* Biseksüel olduğunu ama erkeklerden daha çok hoşlandığını söylüyor.

Filmografi

* Beowulf (2007) (Film Çekiliyor) .... Queen of Darkness
* A Mighty Hearth (2007) .... Mariane Pearl
* The Good Shepherd (2006) .... Clover Wilson
* Mr. & Mrs. Smith (2005) .... Jane Smith
* Alexander (2004) .... Olympias
* The Fever (2004).... Revolutionary
* Sky Captain ve Yarının Dünyası (2004) .... Franky
* Shark Tale (2004) (voice) .... Lola
* Taking Lives (2004) .... Illeana
* Beyond Borders (2003) .... Sarah Jordan
* Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003) .... Lara Croft
* Life or Something Like It (2002) .... Lanie Kerrigan
* Original Sin (2001) .... Julia Russell/Bonnie Castle
* Lara Croft: Tomb Raider (2001) .... Lara Croft
* Gone in Sixty Seconds (2000) .... Sara 'Sway' Wayland
* Girl, Interrupted (1999) .... Lisa Rowe
* The Bone Collector (1999) .... Amelia Donaghy
* Pushing Tin (1999) .... Mary Bell
* Playing by Heart (1998) .... Joan
* Hell's Kitchen (1998) .... Gloria McNeary
* Gia (1998) (TV) .... Gia Marie Carangi
* Playing God (1997) .... Claire
* George Wallace (1997) (TV) .... Cornelia Wallace
* True Women (1997) (TV) .... Georgia Virginia Lawshe Woods
* Foxfire (1996) .... Margret 'Legs' Sadovsky
* Love Is All There Is (1996) .... Gina Malacici
* Mojave Moon (1996) .... Eleanor 'Elie' Rigby
* Hackers (1995) .... Kate "Acid Burn" Libby
* Without Evidence (1995) .... Jodie Swearingen
* Cyborg 2 (1993) .... Casella 'Cash' Reese
* Alice & Viril (1993) .... Alice
* Angela & Viril (1993) .... Angela
* Lookin' to Get Out (1982) .... Tosh


















































__________________



уυѕυƒ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
Sizin Konu Yanıtlama Yetkiniz var
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
♥♥♥•٠·˙ [ PuNKo Açıldı ] •٠·˙♥♥♥ [ 80 lwl StatLar Verilmş Skıller Acıq ] •٠·˙ Go Pk DeNGeSiZ Private Serverlar tanıtım bölümü 0 12-13-2008 10:15
♥♀ŧk & §€vgÎ ♂ ♥ Gİfler,awatarlar,haraketlİ Yazilar.. _ѕєηєм_ Aşk'a Dair Her Şey 0 11-18-2008 10:01
♥ Melekler Bile Ağlarmış Günün Birinde ♥ нüzüη Aşk'a Dair Her Şey 1 09-04-2008 10:57
♥ ♥ Minik Bir Hikaye ♥ ♥ нüzüη Hayat Bilgisi 0 08-21-2008 16:14


Şu Anki Saat: 04:51


İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Bilqi.com Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. bilqi.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler doganinternet@hotmail.com ve streetken27@gmail.com dan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde bilqi.com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş yapacaktır.
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.36 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.

Android Rom

Android Oyunlar

Android samsung htc

Samsung Htc

Nokia Windows